Ansøg om et bil lån online

28 juni 2019 Astrid Pedersen
Ansøg om et bil lån online

Er du træt af at bruge oceaner af penge på værksteds besøg og brændstof for at holde familiens bil i gang? Så bør du overveje at købe en ny bil.

Kan det betale sig at købe en ny bil?

Hvis du til daglig triller rundt i en gammel spand, som tilbringer mere tid hos din automekaniker end den gør i din garage eller på vejen – og som i øvrigt suger benzin eller diesel som en anden svamp – er der mange gode grunde til at anskaffe en ny bil. Og faktisk vil et hurtigt regnestykke vise sig, at du med stor sandsynlighed kan spare en del på den byttehandel. Vælger du at skrotte den gamle, slidte bil til fordel for en ny én af slagsen, kan du for det første regne med en langt bedre brændstof økonomi. Moderne motorer i nyere biler er designet til en langt højere energi effektivitet end de, som sidder i gamle biler.

Dette betyder, at en motor af nyere dato vil udnytte brændstoffet langt bedre end en gammel, slidt motor. Den mere miljøvenlige profil betyder også lavere grønne afgifter – og er du bosat i en af de større byer, vil du også kunne mærke en stor besparelse på din parkerings licens. Samtidig vil en nyere bil ikke så ofte skulle repareres eller have skiftet reservedele. Dette vil du også kunne mærke i dit bil budget – og så får du med en ny og mere drift sikker bil en højere grad af tryghed under kørsel.

Hvordan finansierer jeg min nye bil?

Det er langt fra sikkert, at din kontant beholdning rækker til at betale en ny bil i rede penge. Derfor kan du for eksempel vælge at låne penge til formålet. Ikano Bank tilbyder lån til køb af ny bil, uden at du selv behøver at lægge en udbetaling. Du kan ansøge om bil lån online på ikanobank.dk

Flere Nyheder