Bliv en mester til hjemmelavede ingefærshots

01 marts 2017 Cathrine F.

Det er heldigvis en myte, at sunde ting ikke smager godt. Et friskt hjemmelavet ingefærshot vil bringe glæde til sommerfesten, receptionen eller under forkølelsen – og det er hurtigt at lære. Hos Ingerfærshots.dk har de samlet et eksklusivt udvalg af opskrifter på sunde og velsmagende ingefærshots, som kan bringe kulør og nydelse ind i hverdagen med ganske få midler. Oplev effekten af ingefærs helende vitaminer og mineraler, og gør knolden til en fast del af dit køkken.

Gammel naturmedicin i moderne drikke

Ingefær har været en populær ingrediens i mad og drikke lige siden oldtiden. Her har mennesker på tværs af kulturer og tidsaldre nydt godt af knoldens rige indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter, som gør underværker for kroppens sundhed og velvære. I mange tilfælde har ingefær ikke alene en helende, men også en helbredende effekt. 

I dag kan ingefær bruges som et energiboost til at komme godt ud af døren om morgenen, eller som et sundt skud vitaminer i løbet af dagen eller til festlige lejligheder. Mange tager også et ingefærshot under en forkølelse eller andet ildebefindende, og mærker effekten. Den gamle naturmedicin udøver stadig sin magi i moderne drikke.

Lækre opskrifter i alle afskygninger

På deres hjemmeside har Ingefærshots.dk samlet et eksklusivt udvalg af deres favoritopskrifter på ingefærshots. Efter et besøg i deres katalog kan du udvikle dine egen evner og blive en mester i ingefærshots. Tag et kig i opskrifterne, lav dine egne eksperimenter og find frem til din personlige favorit.

Du finder opskrifter på ingefærshot med citron og honning, citron og appelsin, æble, gulerod, rødbede, gurkemeje, timian og chili, chili, rosmarin og gurkemeje og lakrids. Smagsoplevelsen er forskellig, men fælles er de sunde ingredienser og den stærke, bidende fornemmelse, som ingefærknolden efterlader i munden efter et shot.

På hjemmesiden finder du inspiration til nye måder at bruge ingefær i din madlavning og drinks.

 

Flere Nyheder