Bliv fri med hypnose i Sønderborg

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du hørt om hypnoterapi som er hypnose brugt i en terapeutisk sammenhæng – gerne i sammenhæng med samtale baseret terapi hos en psykoterapeut. Men hvordan kan hypnose egentlig gavne den terapeutiske proces?

Hold op med at ryge med hypnose

En af de mest populære anvendelses former for hypnose er i forbindelse med rygestop behandling. Hypnose har vist sig endog særdeles effektiv når det handler om at få selv inkarnerede storrygere til at lægge smøgerne på hylden.

Med hypnose kan du faktisk opnå et totalt rygestop fra den ene dag til den anden. Du vil opleve at lysten til røg fuldstændig fordamper – så at sige. Og så kan du glæde dig over et bedre helbred og flere penge til rådighed på din konto hver måned.

Hypnose mod overspisning og tvangsspisning

På samme måde kan hypnose eller hypnoterapi medvirke til at ændre de tankemønstre som ligger til grund for tvangsmæssig overspisning. Disse styres nemlig i høj grad af de samme mekanismer som dem der gør os afhængige af cigaretter.

Hvis du gerne vil ud af de uhensigtsmæssige mønstre, og bryde den onde cirkel, er hypnose således et rigtig godt bud på en effektiv behandling.

Byg dit selvværd op ved hjælp af hypnose

Kæmper du med et lavt selvværd, og gør det dig ulykkeligt til mode i hverdagen, kan du med hjælp fra en dygtig hypnoterapeut ændre dit tankesæt. Du vil kunne opnå et lysere syn på tilværelsen og en mere konstruktiv tilgang hertil. Og du vil kunne finde de ressourcer der skal til for at mestre din tilværelse.

Hvor kan jeg gå til hypnose i Sønderborg?

Hvis du bor i Syd eller Sønderjylland kan du hos den dygtige og erfarne hypnoterapeut Nicole Hertz få behandling med hypnose i trygge rammer. Klik ind og læs mere på https://www.nicolehertz.dk/hypnose 

Flere Nyheder