Et malerfirma i Hornbæk kan blive din drøm – lad intet stoppe dig!

30 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er da intet i vejen for, at du en dag drømmer om, at du godt kunne tænke dig at åbne et malerfirma i Hornbæk, hvis det er din store drøm.

Så kan det en dag være, at du kan konkurrere mod dem her, som du måske af gode grunde allerede høster inspiration fra: https://malerkanonen.dk/malerfirma-hornbaek/ 

Og du er en driftig person, for du er ikke så ræd for det med, at du måske ikke har erfaring med at male, men at du godt kunne tænke dig at blive klog på området, fordi det siger dig en hel masse, og du vil gerne gøre en masse mennesker glade for veludført malerarbejde i Hornbæk og omegn.

Det med at drive et firma er du heller ikke bange for, for siden så mange mennesker kan give sig i kast med det, så kan du vel også det og lære en hel masse undervejs – desuden er Danmark gunstigt for den slags for tiden.

Men der er desværre måske nogle andre områder, der får dig til at holde igen, og det kan være en fysisk eller psykisk skavank hos dig selv og måske flere af slagsen.

Det er ikke noget, der invaliderer dig i din hverdag, og du er sikker på, at du sagtens kan få sådan et firma op at stå med medarbejdere og videre, men du er bange for, om du kan blive taget seriøst.

Godt nok har andre erhvervsledere også dere problemer at slås med, men du frygter lidt, om du kan sætte dig i lederpositionen, blive taget seriøst, eller om folk vil drille dig og bagtale dig.

Her skal du så atter huske, at intet skal holde sig tilbage, og den bedste erfaring at få er ved at prøve sig frem i livet, så man personligt selv lærer, hvordan man håndterer den slags.

Det er bare med at give dig i kast med det!

Flere Nyheder