Oplev frodig jungle og storslåede bjerge i Peru

04 maj 2017 Cathrine F.

Peru er rejsemålet for dig, der holder af storslået natur med vild jungle og grønne bjergudsigter. Jesper Hannibal arrangerer rejser til eventyrlystne turister, der vil opleve magien ved ældgamle traditioner, arkitektur og en farverig og imødekommende lokalbefolkning. Kig forbi rejsekataloget på hjemmesiden og find inspiration til en uforglemmelig rejseoplevelse til Peru, med alt hvad den kan indebære af Machu Piccu, Titicaca-søen, Cordillera Blanca, Arequipa, Manu National Park og meget mere.

En verden af jungle, bjerge, vulkaner og grønne øer

En af de helt store oplevelser ved at være turist i Peru, er de mange muligheder for uforglemmelige oplevelser i naturen. I Peru kan du opleve et sprudlende liv bandt de lokale på de flydende øer ved Titicaca-søen. Her lever Uros-folket, og du kan opleve hvordan de baserer hele deres eksistens på siv. På klatretur eller vandretur mellem de 16 bjergtoppe i bjergkæden Cordillera Blanca, kan du komme lidt på afstand fra de mest turistede områder, og få lige så smukke udsigter for pengene.

Arequipa kaldes også ‘Den Hvide By’ og er den næststørste i Peru. Hele byen er bygget op af lyse vulkansten, og du vil derfor opleve den helt særlige atmosfære blandt lyse bygninger, som ikke findes mange andre steder. Byen er da også på UNESCO’s liste, og du vil kunne fordybe dig i landets dramatiske historie med kolonisterne. Endelig er der naturligvis Machu Piccu – en af verdens bedst bevarede inkaruiner. Mærk historiens vingeslag blandt storslået arkitektur, og fordyb dig i landets gamle kultur mellem stentemplerne.

Arrangerede rejser blandt røde hatte og spyttende lamaer

Hos Jesper Hannibal finder du en række forskellige arrangerede rejser til Peru, som spænder lige fra 4 til 17 dages varighed. Kig forbi online kataloget og find information om indholdet på de forskellige ture, så du kan finde den rejseoplevelse, der bedst matcher dine interesser. Du kan læse mere på: http://www.hannibal.dk/rejser/sydamerika/peru/

 

 

 
 
 

Flere Nyheder