Vælg den perfekte kandidatgave til den færdiguddannede

10 marts 2020 Linnea Larsen
Vælg den perfekte kandidatgave til den færdiguddannede

At blive færdig med sin uddannelse er en af de rigtig store milepæle i livet. Det fortjener en ganske særlig opmærksomhed og fejring. Vil du gerne forkæle kandidaten med en lille gave i dagens anledning, findes der heldigvis mange gode bud på en kandidatgave, der vil hitte hos den glade modtager. Måske du allerede kender kandidaten godt, og ved, hvad der vil falde i god jord. Det kan også være, at du er helt på bar bund og er på udkig efter et sikkert valg, du ikke kan gå galt med.

 

 

Den gode kandidatgave

Sæsonen nærmer sig atter, hvor mange studerende bliver færdiguddannede og dermed kan ånde lettet op og lade skuldrene falde ned på plads. Presset har ofte været stort i tiden op til den sidste eksamen eller aflevering af den afgørende opgave, og nu kan kandidaten i stedet slappe af og nyde frugten af det hårde arbejde. Når kandidatuddannelsen er i hus, fortjener det uden tvivl at kaste en lille gave af sig, og her får du tre hurtige bud på en klassisk kandidatgave, der altid vil blive modtaget med begejstring:  

  • Oplevelsesgave: Giv en oplevelsesgave, der sætter kandidatens interesser i centrum. Måske en lækker brunch er lige sagen, eller måske der skal mere fart og spænding til med for eksempel et gavekort til gokart, et tandemspring eller andet, der kan få pulsen op og adrenalinen til at pumpe.
  • Spiselig gave: En god flaske vin, en lækker kaffe eller chokolade falder nærmest altid i god jord, uanset hvem kandidaten er. Du kan også give et gavekort til en vin- eller kaffesmagning eller måske til et cafébesøg for to.
  • Tid sammen: Er kandidaten en person, der står dig særligt nær, er det altid rart med mere kvalitetstid sammen. Snup for eksempel et kursus sammen, hvor I kan lære nye færdigheder og forhåbentlig få et godt grin, eller indret stuen til en hyggelig filmaften, hvor I kan indhente de film, der sikkert ikke har været tid til at se, imens kandidaten har været begravet i bøger og projekter.

Der findes mange gode kandidatgaver derude, så vær kreativ, og tænk over, hvem modtager er, når du skal vælge den perfekte kandidatgave.

Flere Nyheder