Køb et spisebord i god kvalitet

31 August 2021 Emilie Jacobsen

Spisebordet er hjertet i mange husholdninger, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at vælge et, der passer til din familie. Det skal både være i størrelsen, kvaliteten og selvfølgelig i udseendet. 

Vil du have et godt og holdbart bord, kan du for eksempel vælge et sildebensbord fra Fynsksnedkeri. På deres flotte borde bliver træet lagt i et smukt sildebensmønster. Det er derfor med til at skabe en herskabelig stemning samtidig med, at det er et moderne og holdbart bord. Det er altså et bord, som du kan have glæde af i mange år fremover. 

Alle bordene fra Fynsksnedkeri bliver fremstillet i egetræ, men du kan få dem med forskellige former for behandling. Du kan derfor både finde mørke og lyse borde. Derudover kan du også finde borde med både smalle og brede stave. Det giver dig altså i vid udstrækning mulighed for at finde det bord, der passer til dit hjem. 

Håndarbejde tager tid 

Når du tidligere har købt møbler, har du sikkert været vant til, at du bare kunne tage ud i et varehus, bestemme dig for, hvad du ville have, og så tage det med hjem. Det er dog ikke helt sådan, det fungerer, når du handler hos Fynsksnedkeri. Da bordene bliver fremstillet i hånden, er det ikke sikkert, at de lige har det bord, som du gerne vil have, på lager. Hvis du ikke vil køre forgæves til deres showroom på Frederiksberg, er det derfor en god ide, at du ringer i forvejen. 

Du kan selvfølgelig også vælge at bestille bordet på nettet og så vente på, at det bliver klar. Det tager typisk fire til seks uger, før det bestilte bord er klar. Står du og mangler et bord her og nu, er du altså nødt til at finde på en anden løsning, mens du venter. 

More articles