Butt plug – sådan vælger du den rigtige

23 February 2018 Camilla Skøtt
image

Når du og din partner skal finde ud af, hvilken butt plug I bedst kan lide, så skal i overveje tre forskellige ting: form, størrelse og materiale. Vi dykker lidt nærmere ned i hver enkelt del, og guider dig i retningen af den rigtige butt plug til dine lege.

Formen

Der findes fleres forskellige former, når det kommer til butt plugs. De fleste er kegleformede og har en forholdsvis lille spids, som gør den lettere at føre ind. Samtidig er stilken som regel smal, da det gør det lettere for kroppen at holde plug’en på plads. Sidst men ikke mindst skal der være en “fod” eller en “ring” i bunden, der gør butt plug’en nemmere at styre og ikke mindst sikrer, at den bliver, hvor den skal.

Som ekstra stimulation findes butt plugs med indbyggede geishakugler, der roterer, når bæreren bevæger sig.

Størrelsen

Størrelsen er som altid en smagssag, men er det første gang, du skal lege med en butt plug, så kan det betale sig at starte i det små. Læg stille og roligt ud, og når tiden er til det, kan I skifte pluggen ud med en større samt tilføje vibrationer.

Når I gradvist har vænnet jer til større og fyldigere stimulation, kan I overveje et butt plug-sæt, hvor der både er forskellige former og forskellige størrelser.

Materialet

Som udgangspunkt kan materialerne inddeles i to kategorier: de bløde og de hårde.

Af bløde materialer er silikone det mest brugte. Det giver en blød, lækker oplevelse, opvarmes hurtigt til kropstemperatur og er let at rengøre. Og så er det særligt velegnet til nybegyndere.

Af hårde materialer er plast, glas og stål de mest populære, og disse materialer gør det nemmere at målrette stimulationerne. Samtidig er stål og glas tungt, ligesom det kan nedkøles og opvarmes for anderledes og pirrende oplevelser.

More articles