Bevar fliserne smukke med professionel fliserens

17 June 2021 Astrid Pedersen
image

Er dine fliser skæmmet af pletter i form af den udbredte flisepest? Så bør du investere i fliserens her til sommer.

Kan jeg selv rense fliserne på terrassen eller i indkørslen?

Mange have ejere vælger at købe en højtryksspuler med det formål selv at varetage rensning af fliserne. Dette kan dog ikke anbefales.

Du vil med en højtryksspuler kunne udrette alvorlige skader på fliserne – skader som vil kunne give anledning til frostsprængninger i løbet af vinduet. Skulle dette ske vil du være nødt til at skifte de beskadigede fliser ud. Og du vil ikke være hjulpet i forhold til flisepest.

Hvad indebærer fliserens?

Selve proceduren ved fliserens bør varetages af en professionel. På den måde er du helt sikker på at din flise belægning bliver smuk og ensartet, og at hver enkelt flise forbliver intakt.

En dygtig havemand med speciale inden for fliserens vil typisk benytte en skånsom metode med varmt vand som kan slå mikro organismer så som alger, svamp og lav ihjel uden at beskadige fliserne. Samtidig vil den professionelle fliserens foregå uden brug af miljøskadelige stoffer, og vil altid blive fulgt op af en efterbehandling som kan beskytte dine fliser i lang tid fremover.

Hvem kan hjælpe mig med en effektiv fliserens?

Er du bosiddende i Roskilde, Køge, Gilleleje, Holbæk eller Ringsted kan du hos Stecks Fliserens få et skarpt tilbud på en professionelt udført fliserens. Stecks Fliserens består af dygtige og engagerede havemænd som har stor ekspertise inden for – og mange års erfaring med – professionel fliserens.

Når du overlader opgaven med rensning af fliser til Stecks Fliserens kan du være sikker på at dine fliser bliver mukke og ensartede i overfladen, og vil kunne holde sig sådan i lang tid fremover. Du kan læse mere, og bestille dit tilbud på fliserens, via Stecks Fliserens’ hjemmeside stecksfliserens.dk.

More articles