Brug høreværn til koncerten

10 March 2020 Camilla Skøtt
Brug høreværn til koncerten

Det er fristende at lade ørepropperne blive hjemme, når du skal til koncert, og det er bestemt ikke tillokkende at tage det helt store høreværn på. Men det kan være en god idé, hvis du vil passe på dine ører.

Hos Sundhedsliv finder du en lang række gode artikler om alt fra sygdomme og behandlingsformer til spisesteder og gode råd til livet generelt, og vi er faldet over en artikel, der omhandler emnet høreværn i forbindelse med koncerter – og det synes vi faktisk er ret spændende.

Vidste du eksempelvis, at en lyd kan være så høj, at du får en øjeblikkelig høreskade? Og derfor skal der faktisk ikke andet end en sjov aften på diskotek eller en koncert til, hvis du er uheldig. 

Du kan naturligvis ikke have høreværn på, når du skal på diskotek, og heldigvis går hyletonen også væk i de fleste tilfælde. Men skal du til koncert, er det altså en god idé at beskytte ørerne, hvis du vil være på den sikre side.

Forbered dig hjemmefra

Til de fleste koncerter kan du købe små ørepropper for få håndører, men de er ikke bygget til dine øregange, og derfor risikerer du, at de kun lukker de tunge toner ude og dermed ødelægger hele fornøjelsen ved koncerten.

Det du har brug for, er et ordentligt høreværn. Et der skærmer for de høje lyde, men som stadig tillader dig at lytte til musikken og mærke festen. Du skal ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til dine ører; de skal trods alt holde resten af dit liv. 

Forskellige former for høreværn

Når du skal finde det rette høreværn, er det essentielt, at du ved, hvad det skal bruges til. Du kan nemlig ikke bare snuppe det gule høreværn fra byggepladsen, hvis du vil være sikker på en god oplevelse til koncerten.

Der findes specielle høreværn udviklet til musik, motorcykelkørsel, ro ved sengetid, industri, svømning og jagt. 

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

More articles