De fire grundlæggende overvejelser ved nyt hus

10 marts 2020 Camilla Skøtt
De fire grundlæggende overvejelser ved nyt hus

Det bliver mere og mere populært at bygge nyt hus fremfor at købe et ældre, der skal sættes i stand. Men hvad skal du overveje, hvis du går med byggetanker?

Går du med byggedrømme, er der et væld af ting, du skal overveje, og som skal falde på plads, men med hjælp fra denne artikel har vi kogt overvejelserne ned til fire grundting – ting du med fordel kan have styr på, inden du besøger de forskellige byggefirmaer.

De fire ting er budget, beliggenhed, størrelse og stil. Vi tager dem alle én for én.

1) Budget 

Budgettet er selve omdrejningspunktet for et nybyggeri, så start med at henvende dig i banken, så du har et tydeligt overblik over, hvor meget du har råd til at bygge for. Alternativt bliver det svært at indhente tilbud fra byggefirmaerne.

2) Beliggenhed

Beliggenheden er altid essentiel, når du skal købe bolig, og det kan være endnu sværere, når du vil bygge – byggegrundene er nemlig ofte henvist til udkanten af byen. Måske passer det fint til dig og din familie og hvis ikke, kan du i stedet undersøge, om der findes nedrivningsklare huse der, hvor du gerne vil bo.

3) Størrelse

Hvor meget plads har du brug for, når du skal skabe rammerne for dit og familiens liv? Ofte drømmer vi om flere kvadratmeter, men i virkeligheden bør du hellere fokusere på, hvilke rum der er nødvendige for dig – du vil opleve, at arkitekten kan trylle med planløsningen, så du eliminerer spildte kvadratmeter og dermed ofte kan nøjes med mindre, end du forestiller dig.

4) Stil

Stilen på huset er afgørende for budgettet, så overvej, hvordan du gerne vil have, det skal se ud. Undersøg samtidig, om der er lokalplaner i det område, du gerne vil bygge i – måske skal der være sprosser i vinduerne og rødt tegltag, og hvis du drømmer om et funkishus, skal du måske bygge et andet sted.

Vil du have flere tips til hus og have, så læs med på https://servicefirmaer.dk, hvor du finder gode råd til alt mellem himmel og jord.

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

Flere Nyheder