En indretningsdrøm med Nanna ditzel

10 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi skal i denne artikel ikke tale om personen Nanna Ditzel, men mere de varer og produkter, som denne designer har lagt navn til.

Så hvis du leder efter en direkte anbefaling fra Nanna Ditzel til, hvordan du indretter dit hjem, så skal du lede efter en anden artikel, da denne artikel vil beskæftige sig med indretning i overført betydning med nanna ditzel.

Hvad får du så fra Nanna Ditzel?

Du får nogle designermøbler, der fremstår funklende klare med rene linjer og finurlige detaljer, som næsten kalder på, at man indretter hele ens hjem med disse møbler fra væg til væg.

Og ordet “designermøbler” skal ikke få dig til at få gåsehud, koldsved, spærre øjnene op og tro, at du så kommer til at bruge flere omgange årsløn bare ved at skulle købe en enkelt eller få ting, der bærer navnet Nanna Ditzel.

Faktisk slet ikke, som du nok kan se på linket ovenover, der henviser til en forretning, der forhandler alle tænkelige møbler fra Nanna Ditzel, som du kan få brug for.

Alle møbler er tydelige flotte designermøbler, hvor der er kærtegnet for alle detaljer, og intet er lavet i tilfældighed. Dette er slet ikke en billig serieproduktion, vi har med at gøre.

Så når du besøger linket, så kan du godt pakke den sparsomme person væk, der udelukkende vil overveje, om det kan betale sig blot at købe så meget som en enkelt ting fra Nanna Ditzel.

Du kan tværtimod begynde at finde tegningerne frem over målene i dit hus til, hvor du vil have møblerne opsat henne, om de passer i målene og så videre.

Møblerne findes i mange forskellige farver, og om du bor i et ældre hus, eller du lige er flyttet ind i et nyopført hus, så vil de her flotte møbler fra Nanna Ditzel bestemt passe ind.

 

More articles