Få de flotteste vinduer hos din lokale glarmester

08 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du bosat i Søborg, og mangler du hjælp i forbindelse med udskiftning af ruder eller tilpasning af spejle? Så kan du med fordel kontakte S.E. Glas ApS.

Hvem er S.E. Glas ?

S.E. Glas er din glarmester i Søborg. Gennem mere end tredive år har S.E. Glas ved Svend Erik Christiansen – stifter og ejer – og sønnerne Lasse og Anders Christiansen betjent glade og tilfredse kunder i lokal området. Den familieejede og drevne virksomhed står for megen af den lokale forskønnelse, og arbejder fra Butikken i Søborg Hovedgade med såvel udskiftning af ruder som med indramning og tilvirkning af glas og andre emner i eget sliberi.

Reparation og udskiftning af knuste eller punkterede ruder

Blandt en glarmesters fremmeste opgaver er hurtig udrykning ved beskadigede vinduesruder. Her præsterer S.E. Glas til UG med kryds og slange. De dygtige, faglærte glarmestre hos S.E. Glas sørger for såvel afdækning og oprydning som isættelse og tætning af den nye rude. Hvis du for eksempel har en butik med et stort facadevindue, kan S.E. Glas ydermere sørger for, at dette tyverisikres. Og så er der selvfølgelig døgnvagt hos S.E. Glas på reparation af akut opståede skader.

Indramning og spejle

Skal dine plakater, fotos eller kunstværker rammes smukt og dekorativt ind, er det din glarmester, som forestår denne opgave. Hos S.E. Glas kan du få din indramning præcis som du ønsker. S.E. Glas råder over et stort udvalg af forskellige rammer, lister aluminiums profiler og passe partout – og selvfølgelig eget indramnings værksted. Spejle tilpasses, skæres og slibes ligeledes i virksomhedens eget værksted.

Ønsker du et spejl efter mål, kan du således trygt kontakte S.E. Glas – og her kan du samtidig vælge imellem en bred vifte af forskellige ophæng, rammer og beslag til dit spejl.

Du kan læse meget mere om S.E. Glas på seglas.dk

More articles