Få et smukt og jævnt trægulv med professionel gulvafslibning Ishøj

04 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Et smukt og skinnende trægulv kræver megen vedligeholdelse – især hvis du har valgt at få foretaget en såkaldt sæbebehandling af dit gulv. Det er meget oplagt at vælge en sæbebehandling af gulv, hvis man ønsker et strålende og lyst udseende. Et sæbebehandlet gulv, som er ganske nylagt, er noget af det smukkeste, man kan byde sin bolig. Sæben lysner plankerne naturligt, og gulvet vil lyse hele rummet op – selvfølgelig al den stund, du sørger for at vedligeholde dit trægulv.

Mangel på vedligeholdelse medfører et grimt trægulv

Sæbebehandlede gulve er særligt følsomme over for støv og smuds – og hvis du ikke behandler dit trægulv med sæbe på ugentlig basis, vil støvet begynde at indlejre sig i det blotlagte træværk. Sæben sørger nemlig for, at gulvet forbliver vand- og smudsafvisende. Og hvis overfladen ikke stedse forstærkes med ny sæbe, bliver træværket sårbart og porøst.

Hvad kan jeg gøre ved mit slidt trægulv?

Når disse tegn på slid begynder at manifestere sig, er der ikke så meget andet at gøre end at kontakte en professionel gulvmand og aftale tid til en grundig gulvafslibning. Din gulvafsliber vil samtidig kunne hjælpe dig med at vælge en efterbehandling, som måske er lige så smuk – men ikke nær så krævende – som en sæbebehandling.

Find din lokale gulvmand på Gulvkanonen.dk

More articles