Få hjælp til badeværelser: renovering og nybyggeri

09 August 2022 admin

editorial

Skal du have opført et nyt badeværelse, eller skal dit eksisterende badeværelse sættes i stand? Så får du brug for hjælp fra en autoriseret VVS’er – i hvert fald hvis renoveringen er mere omfattende end opsætning af klinker, maling af vægge, eller udskiftning af baderums møblement.

Hvorfor skal en autoriseret VVS installatør lave mit badeværelse?

Det enkle svar er, at du ikke selv må udføre vvs-arbejdet. Ifølge dansk lovgivning er det kun autoriserede VVS installatøre, der må udføre arbejde på faste installationer i boliger. Det gælder både nye installationer og reparationer af eksisterende installationer.

Det er simpelt hen forbundet med alt for stor en risiko selv at lege VVS’er. Du risikere at foranledige skader på såve mennesker som materiel. I værste fald kan du forårsage en gaslækage, eller en forgiftning som følge af sammenblanding af drikkevand og spildevand. Så overlad VVS-arbejdet til de professionelle.

Hvad gør en VVS installatør?

VVS-arbejde omfatter udskiftning og omlægning af rør, montering af toiletter, installation eller flytning af afløb i køkkener og badeværelser og tilslutning af vaskemaskiner eller opvaskemaskiner. En VVS installatør kan også hjælpe med installation af ventilationsanlæg, varmepumper og lignende.

badeværelser

Hvis dit badeværelse skal renoveres, har du således brug for hjælp fra en autoriseret VVS installatør.

Hvad koster en autoriseret VVS’er?

Prisen for at få en kvalificeret VVS installatør til dit hjem afhænger af den tid, der er nødvendig for at udføre arbejdet, samt eventuelle materialer, der skal købes. Du kan få et overslag fra en række forskellige virksomheder, så det kan betale sig at købe ind, før du træffer din beslutning

En professionel VVS installatør kan være med til at sikre, at din renovering af badeværelset eller køkkenet går glat, så du kan nyde dit nye rum uden bekymringer.

Du får den bedste VVS hjælp til badeværelser i Frederikssund hos Nika VVS-Teknik – læs mere på www.nikavvsteknik.dk.

More articles