Få jeres altaner efterset med jævne mellemrum

16 januar 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Når I har en altan, er det selvfølgelig vigtigt, at den er i god stand, så der ikke er den mindste risiko for, at den kan falde ned. Men det kan I selvfølgelig ikke selv vurdere. Det skal der være en professionel, der vurderer. Derfor er det en god ide, at I sørger for at få foretaget et altaneftersyn med jævne mellemrum. Det gælder ikke mindst, hvis det er nogle ældre altaner, som I har i boligforeningen. 

Leder I efter nogle, der kan foretage et altaneftersyn hos jer, er det en god ide, at I ser nærmere på firmaet betonundersogelse.dk. Det er et firma, der har stor erfaring med at undersøge, hvor holdbare betonaltaner er. Dermed kan de ikke bare sige jer, om altanerne er sikre at bruge, men også hvordan I skal vedligeholde dem, så de bliver ved med at være det. Dermed vil I trygt kunne bruge jeres altaner fremover.

image

Hvor ofte skal vi have et altaneftersyn?

Når I bestiller et altaneftersyn hos betonundersogelse.dk, har I mulighed for at vælge, hvor grundigt synet skal være. I kan vælge, om I bare vil have at vide, om altanen er holdbar og sikker nok at bruge. I kan dog også få en grundigere undersøgelse, hvor firmaet også kommer med anbefalinger til, hvordan jeres altan vil kunne blive ved med at være holdbar. 

Hvis I vælger den først form for eftersyn, vil I selvfølgelig skulle have et altaneftersyn oftere, end hvis I vælger at få et mere grundigt eftersyn og også finde ud af, hvordan I kan vedligeholde altanerne. Dermed er I jo på forkant med de problemer, der kan opstå ved dem. 

Hvis I er bange for, at der skal opstå problemer med jeres altaner uden, at I lægger mærke til det, er det selvfølgelig bedst, at I får det tjekket oftere – selvom det måske ikke er helt nødvendigt. 

Flere Nyheder