Find billige godkendte cykelhjelme online

27 February 2021 Astrid Pedersen

Når sommeren kommer, vil rigtig mange af os skifte bilen og den offentlige transport ud med det frie liv på cyklen. Det er sundt at cykle – man får god motion og masser af frisk luft. Og så belaster man ikke hverken miljø eller klima når man vælger rugbrødsmotoren frem for den benzin eller diesel drevne model.

Husk cykelhjelmen når du cykler

De fleste af os som cykler til og fra arbejde eller blot benytter cyklen som motions element i hverdagen husker at beskytte hovedet på behørig vis, nemlig gennem brug af en solid cykelhjelm. Men der er stadig mange som ”glemmer” at iføre sig hjelm når de bevæger sig ud på de asfalt belagte veje, gader, stræder og cykelstier. Og dette kan få fatale følger.

Et grimt styrt på en cykel kan på et split sekund ændre hele resten af dit liv. En svær hjernerystelse kan have alvorlige konsekvenser i form af senskader som i værste fald kan være invaliderende. Slår du hovedet direkte ned i asfalt eller beton kan du risikere at pådrage dig kraniebrud hvis dit hoved ikke er beskyttet af en godkendt cykelhjelm. Og endelig kan indre blødninger i kraniet forårsage alvorlig hjerneskade, eller i yderste konsekvens døden.

Køb en godkendt cykelhjelm online – det betaler sig

Så selv om du måske foretrækker fornemmelsen af vind i håret er en cykelhjelm alligevel det fornuftige valg. Derfor bør du finde dig en godkendt cykelhjelm som passer til dit hoveds størrelse og facon. Til alt held behøver sådan én ikke at koste en bondegård. Og det kan sagtens lade sig gøre at finde både flotte og stilfulde cykelhjelme som samtidig opfylder samtlige krav til sikkerhed og kvalitet.

Du kan for eksempel med stor fordel finde din nye cykelhjelm hos Cykelhjelm.dk som kan præsentere et stort udvalg af flotte cykelhjelme fra kendte brands – se dem alle på https://www.cykelhjelm.dk/.

More articles