Find Danmarks bedste konferencecenter

31 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal dine medarbejdere forkæles med et kursus eller team building ophold uden for de vante rammer? Så kan du med fordel booke jer ind på et kursus og konference center.

Hvor finder jeg et centralt beliggende kursus og konferencecenter på Fyn?

Hvis du leder efter et kursus og konference center med en central beliggenhed i Danmark, er Fyn et godt sted at starte. Og skal dit kursus og konference center tilmed have de nemmeste tilkørsels forhold – det vil sige, ligge hensigtsmæssigt placeret i forhold til de store hoved trafikårer – vælger du HUSET i Middelfart.

HUSET i Middelfart er et af de største kursus og konference centre i Danmark, og ligger nærmest lige midt i landet, med nem adgang i bil fra den fynske motorvej. HUSET i Middelfart er således ideelt som kursus og konference center for dig som har gæster der kommer langvejs fra, eller ønsker at strække dit kursus eller seminar over flere dage.

Du kan nemlig lade dine kursus eller konference deltgere overnatte i det til HUSET i Middelfart hørende business hotel – en top moderne facilitet med lækre værelser inklusive bad og internet adgang. Og så behøver dine gæster ikke at skulle bekymre sig om hjemtransport eller transport til kursus og konference centeret før eller efter dit møde eller din konference.

Hvad kan HUSET i Middelfart tilbyde?

Foruden vel indrettede kursus og møde lokaler i mange forskellige størrelser og udformninger, finder du hos HUSET i Middelfart diverse faciliteter som muliggør indkvartering over flere dage. Foruden det før nævnte business hotel kan du forkæle dine kursus deltagere med en lækker middag eller frokost i centerets gourmet restaurant, som disker op med velsmagende retter til alle dagens måltider. Og de naturskønne oplevelser tæt ved marker, fjord og skov indbyder til lange, opkvikkende traveture mellem og efter de enkelte møder eller kursus sessioner.

Læs mere på huset-middelfart.dk

More articles