Find den mest velegnede hundekurv eller hundeseng til din hund

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Skal familien snart udvides med endnu et medlem – og skal det være et af den firbenede slags med logrende hale og en våd snude? Så skal du ud og have fat på en god hundekurv eller hundeseng.

Hvilken hundekurv eller hundeseng skal jeg vælge?

Når du skal vælge den helt rigtige hundekurv eller hundeseng er det vigtigt at tage hundens størrelse og race i betragtning. Det kan sagtens være at du til den helt lille hvalp skal vælge én type hundekurv eller hundeseng, og så skifte denne ud når den lille vokser til.

En hvalp har nemlig andre behov end en voksen hund. En hundeseng eller kurv som passer til den fuldvoksne hund kan måske være lidt for stor for den meget lille hvalp, som måske sætter pris på at have trygge rammer i form af sengens kanter tæt på. Derfor bør du, såfremt familiens nye ven er af yngre dato, finde en hvalpeseng som hundens første hundeseng.

Tilhører din hund en af de store, tunge og højbenede racer – for eksempel en Dobermann eller en Grand Danois – er der en vis fordel i at investere i en hundeseng på ben. Når hunden skal lægge sig vil der være mest komfort og tryghed i ikke at skulle så langt ned. Dette gør sig gældende når man også skal op igen, hvilket kan være besværligt for især ældre hunde som kan være lidt stive i leddene.

Lad komforten veje tungest, når du vælger hundekurv eller hundeseng

I det hele taget er komfort mindst lige så vigtigt for din hund som det er for dig og for resten af din familie. Derfor bør du vælge en hundeseng som er blød og varm, og som støtter hundens krop mens den sover. På den måde er hunden sikret den bedste nattesøvn, og vil være frisk og veloplagt resten af dagen.

Find din nye hundekurv eller hundeseng på designforpets.dk

Flere Nyheder