Find det bedste autoværksted i Viborg

18 marts 2021 Astrid Pedersen

Når du som bilejer oplever bøvl med den firhjulede, er det smart at have god kontakt til et lokalt autoværksted. Og derfor bør du opsøge et autoværksted i nærheden af din bopæl.

Hvor kan jeg finde et pålideligt autoværksted i Viborg?

Hvis du er bosat på Viborg kanten kan du altid tage kontakt til Steffenauer Auto og få en snak om din bils behov for service eller reparation.

Steffenauer Auto er et hyggeligt, rummeligt og vel udstyret autoværksted med central beliggenhed på Hjulmagervej i Viborg. Hos Steffenauer Auto kan du få udført alle de mest almindelige værksteds tjenester så som udskiftning af autoglas og pærer, udbedring af større eller mindre skader på lak og karosseri. Du kan få rette buler ud og repareret ridser og skrammer i bilens lak, lige som du kan få udført diverse former for rust og plade arbejde hos de dygtige mekanikere hos Steffenauer Auto.

Der ud over hjælper Steffenauer Auto gerne med skift mellem sommer og vinter dæk. Og indgår du en fordelagtig service aftale med Steffenauer Auto kan du tilmed få mulighed for at opbevare de dæk som ikke er i brug på værkstedets dæk hotel.

Hvem er Steffenauer Auto – og hvorfor skal jeg vælge Steffenauer Auto som mit autoværksted i Viborg?

Steffenauer Auto er ejet og drevet af automekaniker Morten Steffenauer som siden 1989 har arbejdet som automekaniker med eget værksted.

Din bil er i trygge og professionelle hænder hos Morten Steffenauerauto og værkstedets stab af dygtige og erfarne medarbejdere. Samtlige mekanikere, lærlinge, elever og service teknikere hos Steffenauer Auto er veluddannede og engagerede i deres arbejde og sætter desuden en stor ære i at udføre dette med største grundighed og omhu.

Hvis du ønsker et godt tilbud på reparation af din bil kan du således altid svinge forbi Hjulmagervej – eller hjemmesiden steffenauerauto.dk.

Flere Nyheder