Find det bedste brygudstyr til ølbrygning for begyndere

24 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark har vi en lang og sej tradition for at fremstille kvalitetsøl. Inden for de seneste tyve år har en mangfoldighed af mikrobryggerier taget konkurrencen op med de store bryghuse. Og her i 2021 er det endog særdeles trendy selv at forestå brygning af sit eget øl.

Bryg din egen øl og tag kegler ved sommerens fester

Skal der stå hjemmebrygget øl på bordet når vennerne kommer forbi, eller vil du imponere resten af familien til sommerens komsammen med gyldne dråber af egen produktion? Så kan du med fordel investere i brygudstyr fra Albryg.

Du behøver ikke at spendere en mindre formue på brygudstyr til at begynde med. Det er nemlig ikke nødvendigt med et avanceret bryganlæg for at brygge rigtig god øl hjemme i køkkenet.

Til dette formål kan du sagtens nøjes med et begyndersæt fra Albryg. Et begynder sæt indeholder gærspand, brygspand, måleske, termometer og alle de andre remedier som skal bruges i forbindelse med ølbrygning.

Du bruger dit begynder sæt sammen med helt almindeligt køkken udstyr og husgeråd så som gryder, kasseroller og dørslag. Og i begyndelsen er det en god idé at bruge dit begynder sæt sammen med et All Grain Kit, som indeholder alle ølbrygning ingredienser i nøje afstemt forhold.

Du kan få All Grain Kit til brygning af eksempelvis IPA, Wittbier eller Bock. Og hvis du følger anvisningerne kan din ølbrygning ikke slå fejl når du bruger dit begynder sæt sammen med et All Grain Kit fra Albryg.

Opgrader dit brygudstyr

Får du siden hen lyst til at avancere din brygge teknik og skabe din egen signatur øl kan du skifte begynder sættet ud med et semi professionel bryganlæg fra Albryg. I den online shop kan du finde bryganlæg fra blandt andre Grainfather, Braumeister og Brewster Beacon. Se dem alle på albryg.dk.

More articles