Find medicin og håndkøbsprodukter på dit lokale apotek

28 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Bruger du fortrinsvis dit apotek til afhentning af receptpligtig medicin fra din læge, eller køber du også håndkøbsmedicin, kosttilskud og diverse pleje produkter på apoteket? Så er det en fordel hvis du kender adressen på dit nærmeste lokale apotek i din by.

Hvilke apoteker findes der i Randers?

Hvis du er på udkig efter apoteker, medicin udleveringssteder eller håndkøbs udsalg i Randers skal du ikke lede længe. Der er nemlig rig mulighed for at afhente receptpligtig medicin eller købe håndkøbsmedicin, kosttilskud og andre apoteker varer i og i omegnen af Randers.

Det største apotek i Randers hedder Randers Jernbane Apotek. Randers Jernbane Apotek har sin centrale placering midt i Randers, nærmere betegnet på Vester Torv. Apoteket har gode adgangs forhold og er nemt at komme til på cykel, i bil, til fods eller med de offentlige transportmidler.

Randers Jernbane Apotek er Randers’ hovedapotek, og fungerer samtidig som skole apotek for farmaceuter og farmakonomer under uddannelse. Dette er din garanti for at du altid kan få den mest kompetente og kvalificerede rådgivning når du handler på Randers Jernbane Apotek.

Find øvrige apoteker i Randers

Foruden Randers Jernbane Apotek finder du i selve Randers Apoteket Thorsbakke som er beliggende i Randers Sundhedscenter. Lidt uden for Randers finder du Langå Apotek som ligeledes kan hjælpe dig med udlevering af receptpligtig medicin eller indkøb af håndkøbsmedicin. Alle tre apoteker er befolket af dygtige og service mindede personaler med den rette uddannelse.

Uanset om du skal afhente læge ordineret medicin, eller om du ønsker at købe håndkøbsmedicin, kan farmaceuten eller farmakonomen oplyse dig om alt fra bivirkninger og kontra indikationer til anbefalet dosering og forventet effekt. Og du vil altid kunne spørge din apoteker til råds hvis du er i tvivl om et givet præparat.

Læs mere om apotekerne i Randers på hjemmesiden randersjernbane.apotekeren.dk

More articles