Flos Kelvin væglampe

27 May 2019 Pia Nielsen

editorial

Lille, elegant metal væglampe i lækkert italiensk design og topkvalitet. Den populære Flos Kelvin væglampe er både praktisk, diskret og stilsikker som natlampe i soveværelset eller gæsteværelset, eller som læselampe ved lænestolen. 

Den lille Flos Kelvin væglampe

Smuk transparent tætsiddende glasskærm omkring den futuristiske indvendige lampeskærm, gør den lille Flos Kelvin væglampe til en unik og anderledes væglampe. Blankpoleret kvadratisk vægfod og rillede blank indvendig lampeskærm skaber et stilsikkert og enkelt look, der matcher både den moderne seng og den gammeldags lænestol. Placér væglampen, der hvor du har brug for en diskret lyskilde med stor effekt. Sæt én lampe på hver side af sengen eller på væggen ved gæstesengen og få den ideelle belysning til at læse ved, inden du skal sove. 

Flos Kelvin – den perfekte natlampe

Den let udadgående cylinderformede lampeskærm danner et elegant knæk på den ene side, så lyset peger nedad og skaber en praktisk lyskilde til at læse ved. Med en fleksibel og dog fast hals mellem skærm og fod, kan du selv vinkle lampen præcis, som du ønsker, ligesom den let tilgængelige afbryder gør det nemt at tænde og slukke for væglampen – selv i mørke. Flos Kelvin væglampe findes i både transparent/ blank og i sort, hvor begge skærme og hele vægfoden er sort. Med en væglampe slipper du for ledninger og besværlige udtag i loftet – en væglampe er praktisk og kan være det dekorative element, der skaber indretningen i soveværelset. Brug også væglampen fra Flos som fast lyskilde ved skrivebordet ved væggen, i det mørke hjørne i entreen eller som ekstra belysning ved reolen, når du skal finde den næste bog. Flos er italiensk design, når det er bedst. 

 

Metatitel: Flos Kelvin væglampe – italiensk design og kvalitet som natlampe.

Metadescription: Italiensk design og kvalitet – den perfekte natlampe. Flos Kelvin væglampe til soveværelset, gæsteværelset eller læsehjørnet. Elegant og funktionelt design

More articles