Forkæl en du holder af med en smuk ring

30 November 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Smykker er noget, der giver de fleste kvinder en luksuriøs følelse og følelsen af at være godt tilpas. Smykker bliver let en del af dit outfit og med enkle, detaljerede eller farverige smykker, kan man let få sit outfit til at stråle ekstra meget. Mange kvinder køber smykker til sig selv, men det er også en meget brugt gave at give smykker, som f.eks. en fin ring, til en man holder af. Ringe skal gerne være trendy og passe til moden lige nu. Et mærke, der er rigtig populært lige nu, er det unikke Maanesten.

Hvem er Maanesten?

Det danske brand designer selv alle deres smykker, som bliver produceret i den smukke indiske by Jaipur. De har derfor lidt historie med sig, når de kommer fra denne historiske by, hvor man anvender traditionelt håndværk i smykkeproduktionen. Brandet har deres helt egne guld- og sølvsmede i Jaipur. 

Designet på smykkerne er enkelt, men tidløst. Du kan derfor bruge smykkerne i mange år, uden at de kommer til at føles umoderne. Med det stilrene og enkle design passer de også til mange forskellige kvinder. Selvom smykkerne er fine og enkle, har de stadig nogle utrolig flotte detaljer, hvor man virkelig lægger mærke til det gode håndværk. 

Giv Maanesten ring som gave 

En ring er den perfekte gave til en kvinde. Ringene fra mærket Maanesten er utrolig flotte. De fås enten i guld eller sølv og i flere forskellige unikke og æstetiske designs. Du kan finde disse skønne ringe hos Guldsmed Norup, som har et stort udvalg i deres webshop. Og vil du give et helt sæt af matchende, fine smykker? Så finder du også armbånd, øreringe og halskæder fra mærket i webshoppen.

Gå på opdagelse hos Guldsmed Norup, og find din yndlings Maanesten ring, som en forkælelse til dig selv eller til en du holder af. 

More articles