Fred på ferien med rejser for voksne

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Fred på ferien med rejser for voksne

Blandt de rejseformer, som har vundet størst indpas i løbet af de senere år, er voksen rejsen. Indtil videre har man som voksen rejsende uden børn – både som par og som single – været henvist til selv at planlægge sin rejse, eller gå igennem de mere pebrede bureauer. Men nu har de store agenter som eksempelvis Spies Rejser og TUI fået øjnene op for det hastigt voksne publikum af par og singler, som gerne vil nyde godt af de mange fordele ved et all inclusive hotel uden at skulle belemres med børnefamilier i løbet af ferien.

Hvorfor rejse på voksen ferie?

Der kan være mange gode grunde til at vælge et ophold på et af de såkaldte voksen hoteller rundt omkring i verden. Mange mennesker slapper ikke specielt godt af til lyden af børns skrig og skrål – og da slet ikke når det er andre menneskers børn!

Derfor ses det ofte, at forældre, hvis børn er flyttet hjemmefra, vælger voksen ferien frem for all inclusive opholdet for hele familien. Det er en sand lise for sjælen at kunne nyde stilheden ved poolen uden at risikere at blive oversprøjtet med vand eller blive ramt af en badebold hvert andet øjeblik.

Samtidig er de fleste voksen hoteller udstyret med faciliteter og aktiviteter, som i langt højere grad henvender sig til det voksne publikum. Det kan for eksempel være yoga, pilates eller andre motions former, sportsgrene eller kulturelle tilbyd. Restauranterne på et all inclusive hotel for voksne er typisk indrettet efter en mere moden smag, med gourmet retter som ikke nødvendigvis falder i de yngre generationers smag. Og samtidig er værelserne som oftest indrettet efter at der skal bo voksne par eller singler deri.

Læs mere om alternative rejseformer

Hvis du vil vide mere om anderledes måder at feriere på, kan du følge rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder