Gå sommeren i møde med brygudstyr fra Albryg

30 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at servere hjemmebrygget øl for dine venner eller ved sommerens familie sammenkomster? Så kan du overveje at optage ølbrygning som hobby.

Hvordan kommer jeg i gang med ølbrygning derhjemme?

Hvis du gerne vil hurtigt ud over stepperne med dit hjemmebryggeri behøver du faktisk blot at købe brygudstyr til nybegyndere. Der er ingen grund til at investere i det store forkromede bryganlæg helt fra begyndelsen.

Som novice inden for ølbrygningens ædle kunst handler det først og fremmest om at få styr på de grundlæggende principper. Og dette kan du sagtens skaffe med ølbrygning udstyr for få tusind kroner.

Hvilken slags brygudstyr skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge det udstyr som skal kickstarte din karriere som amatør brygmester er det en god idé at finde dette i en specialiseret butik.

Du kan sagtens finde brygudstyr til nybegyndere online. Hos Albryg kan du erhverve dig et såkaldt begynder sæt uden at vælte dit budget.

Med et begynder sæt kan du brygge alle typer øl, blot med hjælpe fra almindeligt husgeråd så som gryder, kasseroller, sigter og dørslag. Og bruger du dit begynder sæt sammen med et såkaldt All Grain Kit fra Albryg kan dit første batch hjemmebrygget øl faktisk ikke slå fejl.

Find semi professionelle bryganlæg hos Albryg

Selv om du ved hjælp af et All Grain Kit og et begynder sæt kan brygge fantastisk øl af alle typer kan det godt gå hen og blive lidt trivielt i længden. Ønsker du at raffinere dine brygge metoder, og på den måde skabe din egen signatur øl, kan det godt betale sig at opgradere til et mere avanceret bryganlæg med flere muligheder.

Hos Albryg finder du bryganlæg fra velrenommerede producenter så som Brewster Beacon, Grainfather, Braumeister og Brew Monk. Du kan se dem alle i shoppen på albryg.dk.

More articles