Giv din have et nyt udtryk

12 April 2022 Steffen Petersen

editorial

Som haveejer, så kan det være rart at give haven et nyt udtryk en gang imellem. I dette indlæg finder du inspiration netop til dette. Helt konkret, så vil vi komme med to forslag til, hvordan du inden sommeren rigtig byder sig kan ændre udtrykket i din have, og gøre den enten mere hyggelig eller blot smuk at kigge på.

Få en lækker terrasse

En af de ting du kan gøre, er at du kan få anlagt en lækker terrasse. En terrasse kan bruges hele året rundt, men kan helt konkret være samlingspunktet om sommeren, et sted hvor man kan grille, sole sig, og slappe af. Det kan være du nu tænker “hvad koster en terrasse?”. Svaret er desværre ikke så simpelt, da det afhænger af størrelse, materiale, og om lokationen på den.

Vi anbefaler derfor, at du tager fat i din lokale anlægsgartner eller tømrer, og får dem til at give dig et konkret tilbud på opgaven. På den måde sikrer du dig, at du ikke sætter dig noget for, som du så ikke kan få udlevet.

terrasse pris

Få lavet en havedam

Hvis ens have trænger til liv, så kan man eventuelt få anlagt en havedam. I en havedam kan man nemlig gøre flere ting, som byder dyrelivet velkommen, og derved skaber mere liv. Man kan selv sætte fisk ud, enten guldfisk eller koi karper, alt afhængigt af hvor stor dammen er. Hvis man ikke er til fisk, så kan man evt. sætte frø æg ud, eller måske købe en skildpadde eller to, som kan leve ved dammen. Det vigtigste, hvis man køber skildpadder er blot, at man sikrer sig, at de kan leve i den natur, som man har i sin have.

En god ting ved en havedam er, at man ikke skal lade sig begrænse, hvis man ikke har den største have på vejen. Havedamme kan nemlig laves relativt små, hvor det stadig er muligt at bruge dem til at skabe liv.

More articles