Giv en regnmåler i gave til haveentusiasten

11 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Skal du give en gave til en, der er vild med sin have, er det en god ide for dig at overveje en regnmåler. Med regnmåleren kan vedkommende se præcis hvor meget regn, der falder i haven. Det giver en god indikation af, hvor meget de skal vande. Dermed kan de altså bedre tage sig af planterne i haven. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan finde en regnmåler. Et af de steder er på webshoppen gladegaver.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange forskellige former for gaver. De har derfor selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige former for regnmålere. De er ofte skabt i et sødt eller sjovt look med en lille figur på. Hvorfor ikke gøre det lidt sjovt, når du nu alligevel giver en gave? 

Det er altid det nemmeste for dig at bestille en gave på nettet frem for at købe den i en butik. Dermed slipper du for at skulle ned i butikken. Samtidig er det ikke svært for modtageren at bytte den, hvis det skulle blive nødvendigt. Se mere på gladegaver.dk/regnmaaler

Læg en lille vejledning med, så regnmåleren bliver sat op korrekt 

Hvis du giver en regnmåler i gave til en, der ikke har haft en regnmåler før, kan du give dem en lille vejledning med. På den måde kan du sørge for, at den bliver sat op korrekt. Dermed får modtageren af gaven jo den mest præcise måling. 

Det er vigtigt at sætte regnmåleren op to meter fra høje træer og bygninger og sørge for, at den ikke kommer til at stå i læ af noget andet. Sker det, får den selvfølgelig ikke opsamlet den korrekte regnmængde. 

Måleren skal stå 80-100 cm over jorden, og bægeret skal selvfølgelig sidde vandret for at give en korrekt måling. Sørg for at tømme bægeret efter måling. 

More articles