Hav en dør udenfor med sidelys til

11 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du ikke også stået der, hvor du er kommet hjem, så det allerede er blevet mørkt, og du famler med dine nøgler for at finde den, der virker til hoveddøren.

Men der er bare ikke noget lys til at hjælpe dig, så du prøver med lommelygten på din telefon, men det optager bare endnu en af dine hænder, hvor de begge allerede kæmper med at finde frem til den korrekte nøgle i det gigantiske nøglebundt, der også udgør vedhæng og andet pynt.

Og for at gøre situationen værre, så er det også lige begyndt at regne, og du har ikke en lille overdækning over din dør, som du kan søge ly i, så der er ikke andet at gøre, end bare at skynde sig, og det gør ikke situationen værre, for du ender snart også med at tabe dine nøgler!

Det ville være så meget bedre, hvis der var noget sidelys her ved døren.

dør

Sæt noget sidelys op ved specielt din hoveddør

Hvis du skal undgå at denne i den problematik igen, så gør du dig selv en stor tjeneste ved at sætte noget sidelys op hoveddøren.

Det kan minde om en miniudgave af de fakler, man havde på hver sin side af middelalderport i gamle dage, hvilket kan være på grund af designet, eller fordi man har to af samme type i samme højde ved siden af hoveddøren.

Der findes også andre designs, hvor man kan finde et mere futuristisk, der sender tankerne i retningen af fremtiden.

Hvis du så virkelig er smart, så sætter du dem til at være automatiske, så når du kommer sent hjem fra arbejde igen, så tænder lyset automatisk, så du kan se din hovednøglen.

Og bare rolig, lyset slukket hurtigt af sig selv igen, når man er kommet ind, og der ikke er andet til at aktivere de følesanser.

Det kan være nogle døre fra Klarwindows.co.uk, som disse lys fungerer til.

More articles