Hent inspiration til dine stenpaneler fra historien

25 June 2021 Anders Lundtang Hansen

Heldigvis kan du få bedre kvalitet til dine stenpaneler, end hvad man brugte i gamle dage, og du skal heller ikke selv lave dem, da man kan få dem i de meget bestemte størrelse, som du skal bruge dem til.

Du kan også vælge selv at samle dem, eller du kan få andre til at sammensætte dem til alt efter, hvad du skal bruge dem til.

Det kan være en afskærmningsmur, en udendørsgril af sten, som hegn eller måske som kunstnerisk udsmykning til haven og på terrassen.

Men før du kommer dertil, så skal du jo have en idé om, hvilken farve du skal vælge de sten i, hvordan de skal se, hvad de størrelse de skal have og meget andet.

Det kan man som regel få assistance til fra dem, der sælger produkterne til en, men så ender man jo nok med noget, som mange andre har.

Det er der sådan set ikke noget galt i, men det kunne være sjovt at hente inspiration fra andre steder end naboen.

Historien byder på interessante stenpaneler, som du kan låne inspiration fra

Det er jo bare med at slå op i en gammel historiebog og finde billeder af, hvordan man byggede den slags i Oldtiden, Middelalderen og meget andet for at finde inspiration, hvordan man selv kunne vælge at få det lavet.

Det kunne være i samme stil, eller man ligefrem vælger noget specifikt, som man vil have genskabt i mindre målestok.

Det er ikke helt sikkert, at man så kan få til i en til en-version med stenene, som de så ud dengang, men man kan nok få nogle, der er meget tæt på.

Og der skal nok være hjælp og råd til, hvordan man kommer i mål med den løsning, nu man har noget specifikt at vise frem og gå ud fra, som man vil have lavet med ens stenpaneler.

More articles