Hvad skal der anføres i dit eget testamente?

01 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er man et ungt menneske, så tænker man nok ikke over, at man skal herfra en dag, for man føler, man er udødelig.

Det er også en af grundene til, at det er unge mennesker, som der skal i hæren, for det er nemmere at forme, og de tror, de kan klare det hele; og så er de grundet deres manglende livserfaring også mindre tilbøjelige til at se virkelighedens barske realiteter i øjnene.

Det er kun godt, at ungdommen har det sådan, for så er det ikke bange for at bære verden videre og se, hvad de kan kreere og udfolde med den.

Men uanset alder kan det ske, at man skal herfra, og selvom det forhåbentlig ikke er spædbørn, som det er aktuelt for, så er der en grund til, at man siger, at man skal redde børnene først i en krise, for de er vores næste generation, der skal sørge for fremtiden.

Desuden er spædbørnsdødeligheden da også bragt meget ned i Danmark og den vestlige verden generelt.

testamente

Testamentet kommer man ikke forbi

Men er man bare blevet lidt ældre, så bør man faktisk overveje, hvad der skal skal ske med en, når man tager herfra, hvilket specielt drejer sig om at tænke på det efterladte efter ens bortgang.

Den kan komme pludseligt og uden forudgående tegn på, at man skulle herfra, hvilket netop er kendetegnede for den unge generation, da det mest er gamle og ældre, der bliver kronisk syge, og de har ikke så langt igen.

Men om man er forælder eller ej, så står der nogle tilbage, der skal håndtere, at du ikke er her mere, og hvis de skal finde ud af alting selv, kan det blive virkelig hårdt.

Derfor skal du hellere overveje dit testamente i dag end i morgen, så der er blevet taget hånd om de ting.

Det kan du læse mere om her: http://www.kromann-nielsen.com/fagomrader/testamenter.

More articles