Hvad skal du gå efter ved valg af bil?

15 February 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Svaret til spørgsmålet i rubrikken her afhænger jo selvfølgelig af, hvad du skal bruge bilen til.

Er det en privat bil?

Skal bilen i så fald bruges af dig alene, eller er det en bil til to mennesker, der har vidt forskellige køreerfaring; eller er vi ude i, at bilen skal bruges til en hel familie, høj som lav?

Eller er det en bil til firmabrug, hvor et firma leder efter den mest passende bil, der for eksempel kan fungerer som budbringer-bil?

Årsagen kan også være, at man skal bruge bilen som rullende kontor enten som kørende sælger eller håndværker, hvorfor man har meget specifikke krav til, hvad en bil skal kunne.

Udover de meget specifikke krav til en bil, så vil vi mene, at en Mazda 2 generelt kan være en god bil både som bud, alene-bil eller familiebil.

Selv hvis du har købt en Mazda 2 brugt, kan den sagtens fungere lige så perfekt på vejene, som var den helt ny.

Denne her biltype er nemlig af god asiatisk standard, der gør den god til køre for både dem, der er ferme billister og dem, der er relativt nybegyndere eller ikke helt føler sig sikre i trafikken.

Skulle der være behov for at samle mange mennesker i en Mazda 2 til enten kortere eller længere bilture, så vil alle de optagne pladser af personer kunne opleve god komfort og køreglæde i sådan en bil.

Som sagt kan en Mazda 2 ikke bruges som kassevogn af gode grunde, men du kan godt få en på papegøje-plader, og hvis du for eksempel arbejder som freelance-arbejder, så er det også en smart økonomisk bil for dig, der kan svare sig for dig at betale, når der er lidt lavvande i kassen.

Men er der højvvande, kan du for den sags skyld købe flere af samme slags!

More articles