Hvor tit skal man lige vaske ens håndklæder?

03 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke så heldigt, hvis man har nogle håndklæder hængende ude på badeværelset, som man lige synes, man har sat op rene, men hvor nogle besøgende så siger, at der lugter surt ude på badeværelset og dermed insinuerer, at det er håndklæderne, som de lige har brugt – for du har lige gjort rent derude!

Man skal faktisk vaske dem oftere, end man tror, og bare fordi man lige har købt nogle lækre, nye håndklæder på www.ideshoppen.com, så betyder det ikke, at man bare kan lade dem hænge i længere tide, fordi de er nye.

Tænk blandt andet over, at når du tager på ferie eller ned til stranden, så smider du jo også de håndklæder til vask med det samme, når du kommer hjem.

Der er nemlig god grund til at vaske de håndklæder med jævne mellemrum.

Smid håndklæderne til vaske oftere, end du tror 

Selvom du så måske tænker, at det ikke er godt for miljøet, at du vasker dem så tit, så kan du jo slå det sammen med andre genstande af samme materiale og farve, som du kan vaske sammen med det, så du udnytter den vask til fulde – der er nok noget, som der trænger.

Og du kan jo altid vælge at lufttørre dem, end at du bruger tørretumbleren.

Desuden vil du takke dig selv rent hygiejnemæssigt, for tænk lige på, hvor meget skidt der sætter sig i de håndklæder.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at når man tørrer sig med håndklædet efter et bad, så er det bare vand, man tørrer af sig, men der er ofte også en masse skidt, som der ikke kom af i badet.

Og man har jo også håndklæder hængende på badeværelset, som ens gæster bruger – tænk lige på, hvor meget skidt, snavs og så videre, der hurtigt kan ophobe sig her fra mange mennesker?

Derfor skal de håndklæder vaskes tit!

More articles