Ingen spildtid ved brug undervejs med auto!

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Ingen spildtid ved brug undervejs med auto!

Kender du det udtryk med, at kloge mennesker aldrig keder sig?

Med tanke på ikke alene, hvor mange underholdningsmuligheder vi har, og at de fleste kan forefindes lige ved hånden og findes i mange versioner, så er der jo – hånden på hjertet – altid en bog at læse, noget at se i TV med videre.

Det er jo mere et spørgsmål om, hvor kræsne vi er, og har man virkelig meget, man gerne vil følge med i og ikke gå glip af, så føler man jo ofte, at der ikke er timer nok på dagen til, at man kan nå gennem det hele.

Men vores opfattelse af den tid er også noget forunderlig, for med tanke på at vi skal sove, være sammen med andre, arbejde og have lidt fritid, så er der faktisk ikke meget tid tilovers at bruge på de ting, der interessere udover det, vi laver i fritiden – og weekenden er ofte også booket til arrangementer og se andre.

Så heller ikke på disse fridage kan man bare sætte sig ned og fordybe sig i det, man kan lide at følge med i, for udover at have en masse hængepartier, så er man også ofte aftalt væk selv eller af andre.

Men der er faktisk en god sjat ledig tid, som mange mennesker burde kunne formå at udnytte bedre eller måske bare til at kigge lidt op, samle tankerne eller følge med i noget, man kan lide

Det er ikke alle, der kan, men hvis du er den type, der tager det offentlige hver dag – specielt lang tid hver dag – så udnyt da den tid til at følge op på noget, du ellers misser.

Det er jo din alenetid, hvis du ikke følges med andre, og her kan man alligevel ikke tage opvasken; så luk for den arbejdsmail og brug tiden på det, der giver dig værdi.

Tjek også disse sider:

https://kørenyt.dk/
https://køretips.dk/
https://fartglæde.dk/
https://køreglad.dk/
https://fartblog.dk/
https://MotorOgTeknik.dk/
https://GearBloggen.dk/
https://HyperCar.dk/
https://OmniBil.dk/
https://FartGlad.dk/
https://SpeedyNews.dk/
https://bilelskere.dk/
https://Transportation.dk/

Flere Nyheder