Kylling i karry kan laves virkelig billigt!

05 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle retter, som der både er sunde og nærende, og hvor man samtidig kan lave en større portion af det og spare penge ved at lave det.

Sådan en ret er blandt andet kylling i karry, da man kan lave det med fedtfattigt kyllingekød og ellers måske udskifte nogle ingredienser, som der ellers ville fede.

Og når man serverer retten, så kan man altid placere mere karry eller stærke ingredienser på bordet, som man kan putte i ens egen portion; eller man kan tilsætte det til rettens bagefter.

For det er altid smart at lave retten forholdsvis mild i smagen, da man måske ikke ved, om man får gæster, selvom man godt kan lide det stærkt, og så er det bedst, at hver person kan lave sin andel stærkere, hvis det skulle være.

Man er måske så vant til at spise stærk mad, at man ikke selv synes, retten er blevet stærk, selvom den er blevet det.

Lav nok kylling i karry til ingen penge

Man kan jo være studerende, hvor selv få kroner kan være med til at gøre en stor forskel, og så er kylling i karry lige den egnede ret her, da man kan købe mange af ingredienserne forholdsvist billigt, selvom de ikke behøver være på tilbud.

Så kan man også lave rigeligt af retten, så man kan fryse noget ned og generelt have rester til dagen efter, så man ikke skal bruge penge på aftensmad dagen efter, handle ind eller lave mere mad, end at det lige skal tø op.

Men måske er man bare i en måned, hvor man ikke har så mange penge at gøre godt med, så man er nødt til at spare, hvor man kan, og der er mange munde at mætte.

Her er kylling i karry også en virkelig velegnet ret til at klare den sag.

More articles