Mad ud af huset – og så manglede gæster!

03 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange gange når man bestiller mad ud af huset, så afmåler man det efter, hvor mange mennesker der kommer, og som regel kan man få hjælp til at få at vide, hvor meget mad man sådan nogenlunde antager, at hver person vil spise, så man kan bestille den rette mængde.

Hvis man er smart, så bestiller man en anelse mere, for det er bedre at have lidt tilovers, som man kan bruge som resten dagen efter, end at folk går sultne i seng, og det er trods alt uheldigt, hvis man har inviteret mange mennesker udefra, og der så ikke er nok mad til, at særligt mange kan blive mætte.

Så man bestiller maden fra Kokken-Jomfruen.dk, og så er man sikker på, at den er i hus.

Folk har også fået at vide i god tid, hvornår de skulle melde til eller fra, om de kunne komme, så nu er I ret sikker på, hvor meget mad I skal bruge, for den deadline er overskredet, og de resterende er blevet kontaktet for et svar.

mad ud af huset

Maden ud af huset må man så bruge til noget andet

Så er der dog altid det med force majeure, at folk har fået en vagt, som de ikke havde set komme, at der er sygdom i familien eller noget andet, og den slags kan melde sig med kort varsel.

Så man kan være en anelse uheldig, at der er en en del, der melder fra, men det går nok, men hvis der er mange, der begynder at melde fra til ens arrangement, så er det lidt uheldigt med den mad, for den er bestilt og på vej.

Egentlig er der jo bare nok mad nu, så det er bare at spise igennem dem, som der er, og måske kan de endda få noget mad med hjem bagefter.

More articles