Mad ud af huset til fester – privat og i virksomheden

07 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Da jeg i fjor skulle planlægge såvel firmaets sommerfest som min og min ægtemands sølvbryllup, yngstebarnets 18 års fødselsdag og den ældstes studentergilde, var det nær gået galt. Til hver fest var der usandsynligt mange forberedelser og teknikaliteter, der skulle løses.

Invitationer skulle sendes ud, lokaler skulle arrangeres, stole og borde samt bestik, service og glas skulle lejes ind, og så skulle der selvfølgelig bestilles mad og drikkevarer – til fire forskellige festlige lejligheder! Mine evner som projekt leder og fest arrangør blev sat på en hård prøve. Og derfor er jeg rigtig glad for, at en af mine kolleger anbefalede mig at anvende ebuffet.dk som leverandør af maden til alle fire fester.

Mad ud af huset fra ebuffet.dk – nemt, overskueligt, og lækkert

Med det smarte og brugervenlige bestillings system på ebuffet.dk kunne jeg nemt og hurtigt få et overblik over min bestilling. Det, at jeg kunne sidde i ro og mag og bestille online gjorde en verden til forskel – jeg havde med garanti kludret rundt i bestillingerne, hvis jeg skulle have foretaget disse over telefonen.

På ebuffet.dk kan man vælge og vrage imellem lækre småhapser, tapas, kanapeer, antipasti og diverse tilbehør, for eksempel sprøde salater og frisk bagt brød. Mængderne er angivet i kuverter, hvilket gør bestilling ekstra let. Og da det hele foregår digitalt, minimeres risikoen for fejl ordrer og andre misforståelser.

Ebuffet.dk klarede samtlige fire fester til UG med kryds og slange. Maden ankom til tiden og til døren, i de aftalte mængder – og ganske frisklavet, kunne man tydeligt fornemme. Salaten var frisk og sprød, de lune retter stadig lune, og brødet varmt og velduftende. Jeg skulle blot sørge for anretning og servering, hvilket var til at komme om ved, da jeg havde arrangeret buffet.

Jeg vil med stor sikkerhed også bruge ebuffet.dk til firmaets årlige julefrokost – og ved samme lejlighed anbefale virksomheden til alle, jeg kender!

More articles