Maler i Glostrup: Kan du selv klare facadearbejdet?

12 January 2021 Camilla Skøtt
image

editorial

Har du et træhus, er det vigtig at vedligeholde facaden, så der ikke går svamp eller råd i brædderne. Det gør du med træbeskyttelse eller maling med jævne mellemrum – spørgsmålet er, om du selv kan klare arbejdet, eller om du skal have hjælp af en Maler i Glostrup?

Det er et større arbejde at male en facade. Først skal hele bygningen renses med grundrens, og derefter skal løs maling fjernes, og der skal eventuelt pudses eller slibes efter flere steder. Når det er gjort, skal facaden grundet med grundmaling, så slutmalingen eller træbeskyttelsen hæfter bedre, og sidst men ikke mindst skal der afsluttes med den endelige maling eller træbeskyttelse.

Lyder det omfattende? Det er det også, og hvis du bor i Glostrup kan du med fordel overveje, om det kan betale sig at hyre en professionel maler til at varetage arbejdet. Alternativt skal du have fat i både stillads, pensler, spande og materialer, og i sidste ende løber det også op – især hvis du medregner den tid, du selv skal bruge på projektet.

Få flere tilbud

Inden du booker den første den bedste maler, du kan finde, kan du med fordel bruge lidt tid på at sætte dig ind i nabolagets muligheder. Hvilke malerfirmaer findes der, og hvor stor erfaring har de med maling af facade?

Med fakta på plads er du klar til at indhente tilbud, og her kan du med fordel få to eller tre forskellige, så du har noget at sammenligne med. Prisen spiller naturligvis en stor rolle i valget af maler, men du bør også kigge på, hvor hurtigt firmaet kan klare opgaven og ikke mindst kvaliteten af de materialer, de stiller med.

Så er der ikke andet tilbage end at sige god fornøjelse med at finde en maler til din facade. Husk at starte i god tid – når det først bliver sommer, er de fleste malere booket op.

More articles