Med en luft vand varmepumpe kan du spare penge på din varmeregning

21 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal fyret skiftes ud, og leder du efter en billigere og mere miljøvenlig måde hvorpå du kan opvarme familiens bolig? Så bør du overveje at investere i en moderne og energi effektiv luft til vand varmepumpe.

Er en luft/vand varmepumpe dyr?

En luft til vand varmepumpe er ikke just billig i anskaffelse. Du skal belave dig på en større økonomisk udskrivning til indkøb, levering, montering og installation af familiens nye luft til vand varmepumpe. Til gengæld kan du så roligt regne med at denne investering har tjent sig selv hjem igen i løbet af forholdsvis kort tid.

image

Du sparer som nævnt store summer i forbindelse med opvarmning af boligen når du benytter en varmepumpe i stedet for et slidt fyr. Dette vil hurtigt kunne ses på husstandens varmeregning. Og da du samtidig kan opnå offentligt tilskud til etablering af en varmepumpe løsning vil det gå endnu mere tjept med at hente pengene hjem igen.

Hvor kan jeg finde en billig varmepumpe til huset?

Du behøver selvfølgelig ikke at betale mere for din luft til vand varmepumpe end højst nødvendigt. Det afgørende er at varmepumpen i kapacitet og yde evne matcher husstandens behov for opvarmet vand i haner og radiatorer.

Din nye varmepumpe skal selvfølgelig helst kunne yde lige så meget – og erne mere – end det gamle fyr på dén front. Og derfor bør du forud for køb af luft til vand varmepumpe rådføre dig med professionelle fagfolk inden for dette område.

Lad Amalo hjælpe dig med at vælge den helt rigtige varmepumpe

Det københavnsk baserede VVS firma Amalo har specialiseret sig inden for netop luft til vand varmepumper og vil derfor kunne yde den mest kvalificerede rådgivning når det handler om anskaffelse af varmepumpe. Du kan læse mere om Amalos ydelser, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden Amalo.dk

More articles