Når du skal sidde og vente på en restaurant

15 April 2021 Anders Lundtang Hansen

Følgende er måske sket for dig eller en, du kender.

Du har inviteret en person ud at spise, og du har valgt et udsøgt sted såsom en restaurant i Brønderslev eller et andet sted i verden.

Desværre havde du ikke mulighed for at hente hende, så I har aftalt at mødes på restauranten, hvor du allerede har bestilt bord og sørget for, at der er en god udsigt fra bordet, så I trods alt har omgivelserne og maden at snakke om, når I mødes – for maden, ved du, plejer at være god her.

Faktisk har det ikke generet dig at møde først, for så kan du lige samle tankerne i et stykke tid til at finde på nogle emner at snakke om, uden der formentlig går for lang tid, så du ender med at overanalysere og finde på for mange emner.

Desuden har din udkårne ikke langt til restauranten, så hun kan tage toget eller bussen, uden at hendes tøj kommer til at blive gennemblødt eller eventuelt ødelagt på turen.

Så sidder du der alene på restauranten

Ved at ankomme i god tid kan du lige bestille noget drikkelse til jer begge to, så det trods alt er parat, så I kan nyde det, mens I finder på, hvad I vil bestille af hovedret.

Desværre ser det ud til, at hun bliver forsinket, og en mindre forsinkelse ser ud til at tage lang tid.

Lad i så fald være med at skynde på hende ved at ringe eller skrive til hende, for det kan gøre hende stresset.

Lad også være med at drikke endnu flere genstande, før hun dukker op, for det kan afsløre din nervøsitet – eller alkoholiske tendenser.

Skulle der begynde at gå for lang tid, så lad også være med at føle det pinligt over, hvad de andre gæster på restauranten skulle tænke om dig, for de har deres eget at se til.

More articles