NADA akupunktur – effektiv mod stress

26 April 2021 Astrid Pedersen

Er du stresset i din hverdag, og har du brug for at komme ned på jorden igen? Så bør du opsøge en professionel behandler, for eksempel en psykoterapeut. Og i den forbindelse kan du vælge at supplere din samtale terapi med fysisk behandling, for eksempel NADA akupunktur.

Hvordan fungerer NADA akupunktur?

Når en NADA akupunktør udfører en NADA behandling placeres op til fem små steriliserede når bestemte steder på hvert åre. Nålene som anvendes i forbindelse med NADA akupunktur er væsentligt mindre end de nåle som bruges til almindelig akupunktur. I nogle tilfælde anvendes plastre eller magneter til NADA behandling – men den mest velkendte form for behandling med NADA er altså øreakupunktur.

Som modtager af NADA akupunktur skal du blot sidde stille i en halv time til tre kvartere således at behandlingen får lov at virke. Du behøver ikke at modtage andre typer terapi eller nogen former for medicinsk behandling når du er i behandling med NADA øreakupunktur. Men NADA kan med stor fordel anvendes som supplement til andre behandlinger, for eksempel i forbindelse med et stress behandlings forløb eller sammen med psykoterapi.

NADA øreakupunktur anvendes ofte som et led i misbrugsbehandling og afvænning da behandlingen mindsker stress og samtidig kan lindre abstinenser. Og så er NADA, i kraft af behandlingens enkelthed, særdeles velegnet til behandling af personer som ikke før har modtaget akupunktur behandling og måske er anspændte i deres møde med behandlings systemet.

Få NADA akupunktur i Slagelse

Hvis du søger en NADA behandler i Slagelse kan du vælge Akupunktur & Massage Klinikken. Akupunktur & Massage Klinikken huser op til flere dygtige og erfarne behandlere inden for flere alternative discipliner, for eksempel zoneterapi, massage, Gua Sha og altså også akupunktur, her under NADA øreakupunktur og AcuNova akupunktur.

Du kan læse mere om Akupunktur & Massage Klinikken på am-klinikken.dk.

More articles