Nyd din have fra din terrasse

30 May 2022 Lotte Hindsberg

Luk øjnene og forstil dig, at solen skinner og du sidder på din terresse. I sidder med et glas vin, grillen er tændt og ungerne leger på græsplænen. Det bliver ikke meget bedre. Derfor er det også en god ide, hvis man ikke allerede har en terresse at få bygget en og få lavet dobbeltdøre ud til terrassen. Jo nemmere det er at komme ud på terrassen jo mere kan man få glæde af den. Du kan se flere eksempler på klarvinduer.no.

Skal du have bygget en terrasse, er det en god ide at overveje om den skal være helt eller delvis overdækket. Er den overdækket, helt eller delvis, kan du sidde ude også om vejret ikke er helt perfekt. I det tidlige forår kan du sidde i læ, når solen skinner, men det alligevel er lige lovligt koldt. Om efteråren kan du sidde ude, hvis det små regner. 

døre

Nyd vinteren fra din stue

En af de store fordele ved et par dobbelte terrassedøre, er at du kan side lunt og i tørvejr indendørs og nyde din terrasse og have. Især hvis du har husket at sætte lys ud. Du kan med fordel sætte lys ud op din terrasse og i din have.

Det kan du med fordel gøre ved buske og træer, som er særlig smukke. Ved at sætte lys ud, kan du få glæde af dem om vinteren. Samtidig med at der er lys når du kommer hjem.

Er du i tvivl kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Han kan komme med gode ideer til hvilke døre du med fordel kan få. Han vil også kunne rådgive dig i forhold til, om du skal udskifte din dør til et sæt dobbeltdøre. Med dobbeltdøre, især med glas vil du få meget mere lys ind i dit hjem.

More articles