Nye vinduer sikrer bedre din bolig mod indbrud

25 October 2021 Emilie Jacobsen

Hvis du gerne vil sikre din bolig bedre mod indbrud, er det en god ide, at du ser på, om det er tid til, at du skal udskifte dine vinduer. Hvis vinduerne er af ældre dato, er de nemlig et af de steder, hvor det vil være nemt for en indbrudstyv at komme ind. 

Samtidig er der selvfølgelig også mange andre fordele for dig ved, at du får dine vinduer udskiftet. Det er for eksempel, at du får isoleret din bolig bedre, så den bliver varmere, og at du kan få nogle vinduer i boligen, der giver mere lys. Det giver dig altså et bedre indeklima. 

Et af de steder, hvor du kan købe vinduer, der både kan give dig et bedre indeklima og hjælpe dig med at tyverisikre din bolig, er klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af vinduer, og du kan blandt andet finde sidehængte vinduer, fastmonterede vinduer og bondehusvinduer hos dem. Dermed kan du altså nemt finde de vinduer, der passer bedst til din bolig i stilen. Alle velisolerede og svære for tyven at bryde op. 

Vær særligt opmærksom på kælderen, når du tyverisikrer din bolig 

Det at udskifte dine vinduer kan selvfølgelig ikke stå alene i forhold til tyverisikring af din bolig. I stedet er der også en række andre tiltag, du kan tage. Først og fremmest er det vigtigt, at du ser på, hvordan du kan tyverisikre din kælder. Kælderen er nemlig et yndet sted for en indbrudstyv at komme ind. Ofte er kældervinduer og døre af ældre dato, så de er nemmere at komme ind ad. Derudover er det også ofte muligt at stå ubemærket, når man skal bryde en kælderdør eller et kældervindue op. 

For at dæmme op for indbrud derfra kan du for eksempel sætte lamper op og klippe buskads ned, så det ikke er muligt for en tyv at stå og gemme sig, mens vedkommende prøver at bryde en dør op. 

More articles