Overlad logo design til professionelt bureau

23 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et vel designet firma logo er vigtigere for din nystartede virksomhed, end du måske umiddelbart går rundt og tror. Du har måske ikke just det skarpeste fokus på emner så som branding og visuel identitet midt i opstartsfasens travlhed – men du bør prioriteret design af et smukt og enkelt logo som en af de opgaver, som skal løses netop på dette tidspunkt.

Når først virksomheden kører, og du er i fuld gang med at skaffe nye kunde og servicere de eksisterende, er det nærmest for sent. Så har omverdenen lært at identificere dig med dit eget ubehjælpsomt fremstillede logo, som for mange – især mindre – virksomheders vedkommende består af hvad ejeren selv har kunnet fremstille i Word eller lignende program.

Lad en professionel designer formgive dit firma logo

Dette er synd, for med et distinkt firma logo har du muligheden for at profilere dig langt stærkere helt fra begyndelsen. Det er meget nemmere for kunder eller andre interessenter at identificere dig og dit firma i vrimmelen af virksomheder med lignende ydelser, hvis du kan stå frem fra mængden med et flot og vel designet logo.

Sørger du samtidig for, at dit logo er i tråd med virksomhedens øvrige grafiske elementer – for eksempel farvevalget på hjemmesiden – kan du skabe et endnu mere helstøbt indtryk, som kan være den røde tråd i hele din visuelle identitet. Dette betyder meget i forhold til din kommunikation med nye og eksisterende kunder. Og har du ikke helt selv mod på – eller evner til – at overkomme denne opgave, kan du med fordel overlade den til et grafisk bureau.

Få hjælp til logo design hos Logoshop

Logoshop er, som navnet antyder, en virksomhed, som beskæftiger sig fuld tid med udfærdigelse af billige firma logoer. Klik ind og få et godt tilbud på logo design på Logoshop.dk

More articles