Parkeringskontrol til private parkeringspladser

02 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at de private parkeringspladser, som hører til den ejendom du administrerer, konstant er optaget af udefra kommende biler som intet har at gøre på matriklen? Så er du ikke alene.

Uvedkommende parkering er et stort problem på private parkeringspladser som egentlig er forbeholdt kunder, ansatte eller beboere i den til parkeringspladserne tilknyttede bygning. Derfor er det en god idé at tage et nøjere kig på mulighederne for parkeringskontrol på dine parkeringspladser.

Effektiv parkeringskontrol ved professionelt parkeringsselskab

Hvis du vil være helt sikker på at din parkeringskontrol bliver udført af dygtige og kompetente parkeringsvagter bør du vælge et velrenommeret og seriøst parkeringsfirma. På den måde er du garanteret parkeringsservice i top kvalitet, og en løsning som med sikkerhed vil matche dine ønsker og præferencer.

Hos det danske parkeringsfirma UnoPark tages der i forbindelse med udarbejdelse af aftale om parkeringsservice udgangspunkt i dine parkeringspladsers unikke dispositioner samt størrelsen og anvendelsen heraf. UnoPark sætter en ære i at udarbejde fleksible aftaler med afsæt i de enkelte kunders individuelle ønsker og krav.

image

Det betyder at det er nemt at ændre på en parkeringsservice aftale når du vælger UnoPark, hvilket kan være en fordel hvis dine præferencer eller behov for parkeringskontrol skulle udvides eller indskrænkes.

Hold styr på dine parkeringspladser med hjælp fra UnoPark

Samtidig tilbyde UnoPark en app løsning som giver dig adgang til administrations modulet for din parkeringsløsning. Med denne app kan du, uanset hvor du befinder dig og hvad tid på døgnet det er, administrere din egen parkeringsløsning.

Du kan for eksempel udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser, såvel gæste tilladelser som de permanente af slagsen. Og du får selvfølgelig al den hjælp du behøver i forbindelse med opstilling af skiltning, automater med videre.

Du kan altid kontakte UnoPark for en uforpligtende snak om dine behov for en parkeringsløsning med parkeringskontrol via hjemmesiden https://unopark.dk/.

More articles