Retro inspirerede kjoler i København

14 februar 2020 Marie Pedersen
Retro inspirerede kjoler i København

WEIZ Copenhagen er resultatet af en kreativ københavner med en ustyrlig kærlighed for kjoler og mode. Indehaveren Ulla, der både står bag både butikken WEIZ på Nørrebro, webshoppen af samme navn og den dertilhørende fashion blog Dress It Up, brænder for mode og elsker flotte farver. Sortiment er derfor sprængfyldt af feminine, farverige kjoler, smarte nederdele, buksedragter og accessories.

WEIZ Copenhagen vil gerne inspirere kvinder til at dyrke deres elegance og femininitet. Inspirationen til kollektionerne er bl.a. blevet fundet i 1950-1960’ernes klassiske, lange kjoler med krave i halsen. Disse kjoler har en elegant pasform, og pga. længden kan de nemt bruges til hverdag. Til mere festlige begivenheder kan et outfit bestående af f.eks. en mellemlang kjole hurtigt blive piftet op med et smart bælte eller et par farvede strømpebukser.

Gennem de seneste år har man set flere og flere lange kjoler i modebilledet. Bl.a. er skjortekjolerne og slå-om-kjolerne blevet meget populære. Skjortekjolens behagelige pasform og løse snit gør den til en god hverdagskjole. Hos WEIZ Copenhagen finder du en række forskellige skjortekjoler, både ensfarvede og mønstrede.

Slå-om-kjolens meget feminine snit er ligeledes noget, WEIZ Copenhagen holder af. Det ses også tydeligt i deres kollektioner. I sortimentet finder du igen både ensfarvede og mønstrede kjoler. En mønstret slå-om-kjole kan nemt lede tankerne hen på afslappende sommerdage og ferie i Sydens sol.

Et smart og moderigtigt outfit behøver ikke tage lang tid at sammensætte. Det er derfor, at buksedragter er kommet for at blive. De er smarte, og kan se enkle og behagelige ud, hvis du ikke er i humør til at sammensætte et helt outfit, men de kan også se elegante og stilfulde ud, hvis du f.eks. styler dem med et par højhælede sko og en smart jakke.

WEIZ Copenhagen, der har designet kjoler i over 20 år, har skabt et univers der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres personlighed gennem deres outfits.

Flere Nyheder