Sådan finansierer du din nye bil med et bil lån

28 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om en ny bil – men halter det med finanserne? Så kan du roligt læse med her.

Hvordan kan jeg få råd til en ny bil?

I Danmark er det dyrt at købe en ny bil. Dette skyldes, at skatter og afgifter, pålagt af staten, pumper priserne højt op. Derfor triller mange familier rundt i gamle, usikre biler, som ikke er særligt miljøvenlige eller økonomiske for ejermanden. Og det er faktisk rigtig synd. Såvel miljøet og klimaet samt familiernes økonomi og sikkerhed kunne have meget stor glæde af, at flere skrottede de gamle biler og i stedet anskaffede en nyere bil med en bedre brændstof økonomi.

En ny bil med en ditto motor udnytter nemlig den tilførte diesel eller benzin langt bedre end en tilsvarende ældre model. Dette betyder mindre forurening og lavere udgifter til brændstof, hvilket de fleste familier vil kunne mærke i budgettet.

Samtidig skal nyere biler ikke så ofte forbi værkstedet, hvilket igen betyder lavere udgifter og en højere grad af tryghed – en ny bil er simpelt hen mere stabil og drift sikker. Men som sagt er det ikke alle og enhver beskåret at betale en ny bil i rede kontanter. Og derfor findes der særlige bil lån, som kan gøre det muligt for almindelige lønmodtagere at finansiere køb af ny bil.

Når du optager et bil lån hos for eksempel en bank eller et penge institut, giver du låneudbyderen pant i din nye bil. Til gengæld kan långiver så tilbyde dig en lavere rente og et højere låne beløb, end det gør sig gældende ved et almindeligt forbrugslån.

Hvor finder jeg det bedste online bil lån?

Hos Ikano Bank kan du låne penge til en ny bil, uden at der stilles krav om udbetaling. Du kan læse mere om de fordelagtige bil lån på ikanobank.dk

More articles