Sådan finder du en dygtig revisor

16 January 2022 Steffen Hansen

editorial

Når du leder efter en god revisor, er det vigtigt at sikre dig, at han/hun har stor erfaring og er kvalificeret til at håndtere dine specifikke behov. Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du skal i gang med at lede efter en revisor. Det vil vi komme mere ind på i dette indlæg. Så hvis du skal finde en revisor til din virksomhed, så skal du læse med her.

 

image

 

En revisor der kender til din branche

Det er en god idé, at du finder en revisor, der kender til den branche, du er i. På denne måde kan revisoren bedre rådgive dig, og hjælpe dig og din virksomhed på vej. Dine behov som virksomhedsejer er meget vigtige, og en revisor i Viborg vil bedre kunne forstå disse behov, hvis han/hun kender den branche, din virksomhed opererer i.

 

Få anbefalinger

Sørg for at bede om anbefalinger fra venner eller familiemedlemmer, der har brugt revisorer til deres virksomheder. På den måde kan du se, om de er tilfredse med de ydelser, som en bestemt revisor har kunne levere. At bede om en reference er en god måde at finde en pålidelig revisor på, da det er en person, du skal overdrage alle dine økonomiske oplysninger til. Sørg for, at de kan referere en revisor til dig, der har god erfaring.

 

Læs nogle anmeldelser

Der findes flere websteder online, som giver kunderne mulighed for at bedømme og give feedback om alle typer af ydelser. Det gælder også for en revisor. Dette er en anden måde, hvorpå du kan finde ud af, hvad andre mennesker har at sige om en bestemt person eller virksomhed. Sørg for at læse nogle anmeldelser, før du beslutter dig for, hvilken revisor du vil ansætte til din virksomhed. Det kan have stor betydning for jeres samarbejde, så du skal finde en, der er pålidelig og troværdig.

More articles