Sådan fuldender du din søgning på Gul og gratis!

19 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke alle, der evner lige så vel at søge på alt fra søgemaskiner til hjemmesider, hvor ting er sat til salg, og det er egentlig en skam, hvis nu produktet eller svaret faktisk findes, men du bare søger forkert eller ikke kender de gode tricks.

Dem vil vi give dig lidt af her, hvor vi vil fokusere på, at du skal finde en bestemt vare at købe på Gul og gratis.

For det første er det vigtigt at huske, at selvom det måske er et meget specifikt produkt, du gerne vil finde frem, så er du nødt til at søge overordnet på emnegruppen, hvorefter man kan spore søgningen ind til, hvad det er for et område, du søger i.

Dernæst kan du søge mere målrettet efter dit produkt, som du mangler; og er heldet ikke med dig, så skal du huske på, at sådan nogle online, digitale handelspladser bliver løbende opdateret med nye annoncer, så du kan i praksis altid foretage en ny søgning kort tid efter.

Dette trick gav måske sig selv, men herfra skal du så forsøge at tænke lidt mere ud af boksen, for selvom du måske staver godt, så kan det være, at sælgerne ikke gør det på samme måde.

Derfor skal du måske dele søgeordene op, selvom det grammatisk er et enkelt ord; omvendt må du måske spørge andre til råds, hvis du ved, at din stavning ikke er den bedste, og du søger efter noget, du ikke kan stave til, eller som du kommer til at inkludere fejl i, når du søger.

Brug også synonymer, altså andre ord for det, du leder efter, for du kan aldrig vide, om en sælger har sat noget op i en anden kategori, end hvad du måske regnede med.

Prøv også at sammensæt søgeordene på andre måde, end hvad du måske lige tænker intuitivt – det kan også give resultater med sig.

More articles