Skal du købe nye eller brugte gaffeltrucks

01 July 2020 Silje Hansen

editorial

Gaffeltrucks er en af de maskiner, som er et must for de virksomheder, som har lager eller på anden måde skal klare tunge løft på arbejdet. Her er en gaffeltruck nemlig som skabt til at klare opgaven med både at løfte og flytte paller og lignende. Hvis du mangler flere gaffeltrucks eller du slet ikke har en, så vil du opleve, at du både kan købe nye og gamle gaffeltrucks. Spørgsmål er derfor, hvilken løsning skal du vælge? For at guide dig en smule i den retning, som er den rigtige for dig, så kommer her fordele og ulemper ved begge løsning. 

Fordele og ulemper ved brugte gaffeltrucks

Der er ingen tvivl om, at det kan være en dyr fornøjelse at købe maskiner og udstyr til arbejdspladsen, og en gaffeltruck er ingen undtagelse. Du kan derfor spare penge, hvis du vælger at købe brugt. Det betyder selvfølgelig også, at du måske kan komme længere for dit budget, og måske endda købe flere trucks, end hvis du købte dem som spritnye. 

Med en brugt gaffeltruck skal man selvfølgelig være opmærksom på, at der også hurtigere kan komme reparationer og andet på brugt udstyr. For det har nu engang være brugt i længere tid.

Fordele og ulemper ved nye gaffeltrucks 

Fordele ved at købe helt nye gaffeltrucks er, at du får det nyeste af det nyeste på markedet. Du skal derfor heller ikke bekymre dig om, om dit udstyr giver problemer lige foreløbigt. Desuden kan der også være bedre teknologi og flere opdaterede detaljer at hente i nyt udstyr. 

Der er selvfølgelig den ulempe, at det kan være en dyr fornøjelse at købe helt nyt udstyr. Og udstyret vil naturligvis også komme til at falde i værdi – det betyder også, at du sikkert vil kunne få mindre for det, hvis du engang vil sælge det. 

Du kan både se brugt og nyt udstyr her: https://www.protruck.dk/

More articles